logo e re

elako1
Elvin LAKO
Drejtori i Përgjithshëm
Strategjia për zbatimin e të drejtave te PI. Në vijim do të gjeni strategjinë për zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale për periudhën 2016-2020. Strategjia 2016-2020

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the Flash Player to see this player.
                 

DPPM © 2013.Te gjitha te drejtat e rezervuara.                                                                                       Facebook: Drejtoria e Pergjithshme e Patentave dhe Markave